تحویل اولین خودروهای رانا پلاس در مهرماه ۹۹

رانا به عنوان دومین خودروی تولید ملی شناخته میشود که بر اساس پلتفرم ۲۰۶ صندوقدار شکل گرفت. اگرچه موتور آن همان TU5 محبوب است اما با تغییرات و حذف بسیاری از تجهیزات ۲۰۶ با اختلاف قیمتی قابل توجه عرضه شد. نسخه جدید رانا با نام Runna Plus سال ۹۸ معرفی و در بهار ۹۹ برای نخستین بار پیشفروش شد. حالا قرار است اولین نمونههای پیشفروش شده در مهرماه تحویل مشتریان ایرانخودرو گردد.

از جمله تغییرات اندکی که در ظاهر خودرو میتوان به آن اشاره کرد:
- آینههای جانبی به رنگ بدنه با چراغ راهنما
- دستگیرهها و زههای جانبی همرنگ خودرو
- طرح جدید جلو پنجره
- طراحی جدید داخل چراغها و تجهیز آنها به LED
اما بخش تزئینات داخلی دستخوش تغییرات زیادی بوده که از جمله آنها موارد زیر به چشم میآید:
- بافت جدید طرح داشبورد و قسمت میانی آن
- کلیدهای جدید بالابر شیشه و تنظیمات آینه برقی
- دسته دنده، دسته راهنما و دسته برف پاککن با طرح جدید
- کنسول میانی زیباتر
- صندلیهای اسپورت
- فرمان جدید با ظاهری شبیه به ۲۰۷i مجهز به کلیدهای کنترل مدیا و حالت کروز
- جلو آمپر جدید و تجهیز آن به نمایشگر دیجیتال

به گفته مدیر پروژه رانا پلاس، آقای قاضوی بر اساس بازخورد نظر مشتریان بلندگوهای خودرو در جلو و عقب بهبود یافته و به توییتر تجهیز شدهاند. مورد بعدی عایق صوتی درب موتور است که بر روی رانا پلاس نصب خواهد شد.
اما از نظر فنی با تغییرات خاصی در موتور روبهرو نیستیم. همان موتور TU5 با حجم ۱۶۰۰ سیسی اما با استاندارد آلایندگی یورو ۵. ترمزهای عقب کاسهای و جلو دیسکی خواهند بود. همچنین جعبه دنده ۵ سرعته ۲۰۶ نقش انتقال قدرت به چرخها را بر عهده دارد.
به گفته آقای قاضوی و به نقل از ایکوپرس: سیستم شش دنده MT و AMT، فرمان برقی و نیز برخورداری از موتور EC5 در برنامههای تولید آینده این خودرو قرار دارد که پایان امسال به عنوان نسخه سطح بالا عرضه خواهد شد.
پیشبینی میشود نسخه سطح بالا به صورت آپشن دارای سیستمهای کنترل پایداری ESC، نشانگر باد لاستیک TPMS و فرمان برقی ESP باشد.
قیمت ثبت نامی این خودرو در بهار ۹۹ حدود ۹۳ میلیون تومان تعیین شد. از این رو این ماشین در بازه قیمتی ۲۰۶ SD V8 قرار میگیرد. باید دید استقبال مشتریان از این خودرو مانند ۲۰۶ خواهد بود یا خیر.
منابع: ikcopress.ikco.ir – bama.ir